Zijn fietskarren voor baby's veilig?

Het Colorado Department of Public Heath and Environment (CDPHE) zegt dat baby's zich in een fase van cruciale hersenontwikkeling bevinden, en de drukte en trillingen die tijdens een fietstocht worden ervaren, zijn niet goed voor het zich ontwikkelende brein van een baby. Kinderen moeten minstens 12 maanden oud zijn voordat ze in een aanhangwagen rijden.

Zijn fietskarren voor baby's veilig?

Het Colorado Department of Public Heath and Environment (CDPHE) zegt dat baby's zich in een fase van cruciale hersenontwikkeling bevinden, en de drukte en trillingen die tijdens een fietstocht worden ervaren, zijn niet goed voor het zich ontwikkelende brein van een baby. Kinderen moeten minstens 12 maanden oud zijn voordat ze in een aanhangwagen rijden. Fietskarren bieden een beschermende kooi en veiligheidsgordels voor harnassen die een kind helpen beschermen bij een ongeval. In vergelijking met alternatieve opties, zoals op de fiets gemonteerde kinderzitjes, zijn fietskarren de veiligste manier om samen met een kind te rijden.

Kinderen kunnen reizen in fietskarren als ze hun hoofd zonder hulp kunnen ondersteunen. Je kunt een baby pas veilig in een fietskar trekken als ze 1 jaar oud zijn. Als u uw aanhangwagen echter als kinderwagen gebruikt en u heeft een jonge baby, kunt u met uw baby wandelen vanaf 6 weken oud. Sommige zijn speciale fietskarren, terwijl andere ook kunnen worden gebruikt als kinderwagens voor fietskarren en joggers voor fietskarren.

Na verloop van tijd zul je absoluut meer en meer zelfvertrouwen krijgen tijdens het trekken van de fietskar, en je gezondheid zal je daarvoor dankbaar zijn. Lagere aanhangwagens zijn voldoende voor veel gezinnen die op verharde oppervlakken rijden, maar missen veel veiligheids- en comfortfuncties die worden geboden door middelgrote en duurdere aanhangwagens. Op deze pagina vind je veel fietsgezinnen en velen zullen ervaring hebben met fietsen met twee kinderen in aanhangwagens, zodat ze uit de eerste hand kunnen adviseren. Een voordeel voor later is dat ze ervan uitgaan dat ze een helm moeten blijven gebruiken als ze beginnen te fietsen, vooral als je dat doet.

Als je een e-bike met aanhanger gebruikt, kun je waarschijnlijk langer doorgaan dan iemand met een standaard pedaalfiets. Met een zitbank en een hoogwaardig harnassysteem was het een fluitje van een cent om kinderen in en uit de trailer te krijgen. Een gemonteerd fietsstoeltje, dat één kind van 1 tot 5 jaar kan vervoeren, bevindt zich achter of voor een fietszitje. De reden dat het belangrijk is om een vergelijking te maken met andere activiteiten, is omdat fietskarren over het algemeen een oneerlijke hoeveelheid scepsis krijgen over hun veiligheid, waar er in feite veel voorkomende buitenactiviteiten zijn die vergelijkbare risicofactoren vormen.

Het is belangrijk dat je bij het kopen van een fietskar voor de kinderen een weloverwogen keuze maakt, zodat je het beste kunt krijgen dat je je kunt veroorloven. Natuurlijk kan ik niet instaan voor de veiligheid of duurzaamheid van het maken van je eigen trailer, en ik weet echt niet of ik zou kunnen aanraden om hem op de open weg te nemen, maar in een rustig deel van de wereld weg van het verkeer en met een relatief lage snelheid gaan, ja zeker, waarom niet. Sommige modellen aanhangwagens kunnen ook worden gebruikt als kinderwagens of joggers - hij heeft kleinere wielen aan de voorkant van de trailer die uit de weg zijn gestopt in de fietsmodus. Je kunt een fietskar ophalen bij bijna elke fatsoenlijke fietsenwinkel, en dit is misschien een goede eerste aanloophaven, maar je kunt ze ook vrij gemakkelijk tweedehands ophalen, vaak bijna zo goed als nieuw.

Leave a Comment

All fileds with * are required