Zijn fietskarren veilig voor baby's?

Een kind moet minstens 12 maanden oud zijn en rechtop kunnen zitten voordat hij in een fietskar rijdt. Kinderen jonger dan 12 maanden kunnen ook in een fietskar rijden wanneer ze een babyspecifiek inzetstuk of autostoeltje gebruiken.

Zijn fietskarren veilig voor baby's?

Een kind moet minstens 12 maanden oud zijn en rechtop kunnen zitten voordat hij in een fietskar rijdt. Kinderen jonger dan 12 maanden kunnen ook in een fietskar rijden wanneer ze een babyspecifiek inzetstuk of autostoeltje gebruiken. De Croozer biedt een beschermende cocon voor jonge passagiers in het verkeer. Aanhangwagens hebben, in tegenstelling tot kinderzitjes, een veilig en ruim passagierscompartiment met een volledige interne rolkooi die uw kind volledig omringt en van alle kanten een ongeëvenaarde bescherming biedt.

Voor recreatieve fietsers is de meest populaire optie om met een baby te fietsen de goede oude fietskar. Dit is mijn minst favoriete keuze vanwege de mogelijke drukte van de baby, maar aan de andere kant is het het meest betaalbaar. Kinderen kunnen reizen in fietskarren als ze hun hoofd zonder hulp kunnen ondersteunen. Je kunt een baby pas veilig in een fietskar trekken als ze 1 jaar oud zijn.

Als u uw aanhangwagen echter als kinderwagen gebruikt en u heeft een jonge baby, kunt u met uw baby wandelen vanaf 6 weken oud. Het zicht voor de kleine passagiers in een aanhangwagen is meestal goed, met ramen aan de zijkant, voor en achter. De AT6 is een hoogwaardige lichtgewicht trailer die comfortabel 2 sprogs kan bevatten en is een van de snelste opvouwbare aanhangwagens die er zijn. De Burley-website zal advies geven over de dimmen en maximale gewichtsinformatie op trailers, maar het is ook de moeite waard om de vraag te stellen op de Family Cycling UK-pagina op Facebook.

Ik zie heel weinig aandacht voor het feit dat een aanhangwagen je kind op bumperhoogte zet als een auto om welke reden dan ook niet op tijd kan of stopt (sms'en, slaperigheid, niet opletten). Terwijl je de basisaanbevelingen voor fietsveiligheid opvolgt, is fietsen met een baby in een fietskar een zeer veilige en gezonde manier om je te verplaatsen. Zo ruim en ruim als een duurdere aanhanger, biedt de Allen Sports S2-trailer veel stahoogte en een dik gevoerde hangmatstoel voor een comfortabele rit. Een dubbele aanhanger is een goede manier om twee kinderen op één fiets te vervoeren, en extra trekhaken maken het gemakkelijk om te wisselen tussen verschillende fietsen voor volwassenen als je de trektaken deelt.

Sommige modellen aanhangwagens kunnen ook worden gebruikt als kinderwagens of joggers - hij heeft kleinere wielen aan de voorkant van de trailer die uit de weg zijn gestopt in de fietsmodus. Het is een aanhanger die je aan je fiets koppelt, en je kind (en) zit erin, en dan ga je samen op je fiets. Het Thule Chariot Cross is vrijwel de beste kwaliteit trailer die je kunt kopen en behandelt als een droom. Er is ook een belangrijke noodzaak om de aanhangwagen zichtbaar te maken boven de voorkant van een grote SUV en de lage en lichte trailer kan gemakkelijk worden overreden door de bestuurder die de fietser ziet, maar niet wat erachter zit.

Leave a Comment

All fileds with * are required