Zijn fietskarren veilig?

Fietskarren zijn eigenlijk heel veilig Dit is precies de reden waarom fietskarren misschien wel de veiligste manier zijn om met een kind te rijden. Door enkele basisveiligheidstips en uw eigen gezond verstand te volgen, kunnen fietskarren veel veiliger zijn dan alternatieve opties, zoals kinderzitjes op de fiets.

Zijn fietskarren veilig?

Fietskarren zijn eigenlijk heel veilig Dit is precies de reden waarom fietskarren misschien wel de veiligste manier zijn om met een kind te rijden. Door enkele basisveiligheidstips en uw eigen gezond verstand te volgen, kunnen fietskarren veel veiliger zijn dan alternatieve opties, zoals kinderzitjes op de fiets. Kinderen kunnen reizen in fietskarren als ze hun hoofd zonder hulp kunnen ondersteunen. Het Thule Chariot Cross is vrijwel de beste kwaliteit trailer die je kunt kopen en behandelt als een droom.

Met verstelbare vering, echt verstelbare stoelen, een optionele draagdoek, duurzame stof, de grootste verstelbare zonnescherm en regenhoes, evenals een goede interne hoogte, is de Cross gewoon het beste van het beste. Het is de meest high-end Chariot-fietskar. De trailer zegt specifiek dat ik geen autostoel moet gebruiken, en ik denk niet dat ik er sowieso twee in zou kunnen passen (of één plus past bij de oudere man). De stabiliteit van een fietskar betekent dat als je de juiste banden op je fiets hebt en het vertrouwen, de conditie en het verlangen, je in meer uitdagende omstandigheden kunt fietsen.

De American Academy of Pediatrics (AAP) en het Colorado Department of Transportation raden aan om een fietskar te gebruiken in plaats van een op de fiets gemonteerd kinderzitje. Sommige zijn speciale fietskarren, terwijl andere ook kunnen worden gebruikt als kinderwagens voor fietskarren en joggers voor fietskarren. Voordat u met uw onderzoek begint, moet u realistisch zijn over welke activiteiten u met uw kinderen wilt kunnen doen, zodat u een trailer kunt kopen die aan uw specifieke behoeften voldoet. Natuurlijk kan ik niet instaan voor de veiligheid of duurzaamheid van het maken van je eigen trailer, en ik weet echt niet of ik zou kunnen aanraden om hem op de open weg te nemen, maar in een rustig deel van de wereld weg van het verkeer en met een relatief lage snelheid gaan, ja zeker, waarom niet.

Het is misschien licht op functies, maar het is nog steeds effectief en doet nog steeds precies wat je van een fietskar zou verwachten. Aanhangwagens zitten dichter bij de grond; ze zijn stabieler, bieden bescherming tegen de elementen en blijven meestal rechtop staan als de fiets omvalt. De Burley-website zal advies geven over de dimmen en maximale gewichtsinformatie op trailers, maar het is ook de moeite waard om de vraag te stellen op de Family Cycling UK-pagina op Facebook. Houd er rekening mee dat de meeste dubbele aanhangwagens GEEN middengesp hebben, dus een enkele rijder in een dubbele trailer moet aan de rechterkant zitten.

Leave a Comment

All fileds with * are required