Zijn fietskarren het waard?

Fietskarren maken uw totale fietslengte langer, zwaarder en moeilijker te manoeuvreren. De extra weerstand van twee extra wielen kan uw trapervaring ook minder plezierig maken.

Zijn fietskarren het waard?

Fietskarren maken uw totale fietslengte langer, zwaarder en moeilijker te manoeuvreren. De extra weerstand van twee extra wielen kan uw trapervaring ook minder plezierig maken. Maar een geschikte lichtgewicht aanhangwagen kan dit probleem verlichten. In tegenstelling tot gemonteerde fietsstoeltjes, maakt het lage profiel van een fietskar het onwaarschijnlijk dat hij omvalt in geval van een val.

Een fietskar biedt veel ruimte voor uw kind, zodat hij of zij speelgoed en spelletjes mee kan nemen voor de rit. Fietskarren voor kinderen zijn een briljante manier om uw kinderen te vervoeren als ze te jong zijn om zelf te rijden. Ze zijn perfect voor gebruik het hele jaar door, en de meeste jonge kinderen lijken te genieten van de mogelijkheid om in één te rijden, waardoor elke reis spannend wordt. Dus ja, fietskarren zijn een investering in je gezondheid.

Niet alleen lichamelijke gezondheid, maar ook geestelijke gezondheid. Rijden met kinderen is ronduit het ergste. De simpele handeling om met de kinderen in de auto te stappen is een enorme taak. In de zomer kan de voorklep worden opgerold en vastgezet, waardoor de inzittenden het gevoel krijgen van 'open' trailering en hen een beter zicht op de buitenwereld geven.

Als u de veiligheidsprocedures volgt en zich aan de zijwegen houdt in plaats van door het verkeer getroffen hoofdwegen, moeten u en uw baby een fijne fietstocht kunnen maken. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste fietskar voor jou, is mijn aanbevolen aanhangwagen voor de meeste mensen de Swhinn Joyrider, een betaalbare tweezitter die prachtig kan worden omgezet in een kinderwagen. Ik heb ook een lijst samengesteld met de beste fietskarren voor elke veel voorkomende situatie, die je hier kunt bekijken. Fietszitjes aan de voorkant zijn voornamelijk gebouwd voor kinderen tussen de 9 maanden en 2 jaar oud.

Duurdere trailers hebben bijvoorbeeld meestal ingebouwde rolstangen voor het geval er iets misgaat. Een losgemaakte trailer kan op het verkeerde moment afbreken en ertoe leiden dat je als een gek achter de trailer aan rent terwijl hij naar een oude dame schiet die de straat oversteekt. Het hoogwaardige zonnescherm van Thule klikt aan en uit en schuift op en neer over de metalen voorrails van de trailer. Het belangrijkste nadeel van tweewielige aanhangwagens is de verminderde efficiëntie als gevolg van de verhoogde rolweerstand van het tweede wiel, slechte aerodynamica en zwaarder gewicht.

Voor een budgettrailer krijg je meestal geen conversiekit voor een kinderwagen en krijg je hoezen van mindere kwaliteit die omslachtig zijn om te verwijderen, evenals kleinere wielen. Hoewel een fietskar misschien de juiste optie is voor uw gezin, zijn er enkele nadelen waarmee u rekening moet houden. Het huren van een trailer voor een paar weken voordat je koopt, kan een goed idee zijn als je niet zeker bent van de voordelen. Fietszitjes en aanhangwagens zijn veilige, betrouwbare manieren om uw kostbaarste lading te vervoeren en stellen u in staat om uw liefde voor fietsen op jonge leeftijd met uw kinderen te delen.

Zorg ervoor dat je de schouderruimte en zithoogte van een paar fietsenwagens controleert en vergelijkt om er zeker van te zijn dat je keuze bij je kind past, zolang je wilt dat ze met je meegaan. Ik rijd met mijn 4-jarige zoon ongeveer 6 maanden naar de kinderkamer en het was geweldig, ik op mijn fiets hij op zijn.

Leave a Comment

All fileds with * are required