Zijn fietskarren gemakkelijk te trekken?

Een extra gewicht van 40+ lbs trekken (de fietskar plus een of twee kinderen) is aanzienlijk moeilijker dan alleen aan jezelf trekken. Echter, de moeilijkheid om aan een fietskar te trekken zal na verloop van tijd afnemen naarmate je sterker wordt en een paar rijtips volgt.

Zijn fietskarren gemakkelijk te trekken?

Een extra gewicht van 40+ lbs trekken (de fietskar plus een of twee kinderen) is aanzienlijk moeilijker dan alleen aan jezelf trekken. Echter, de moeilijkheid om aan een fietskar te trekken zal na verloop van tijd afnemen naarmate je sterker wordt en een paar rijtips volgt. Een racefiets is het beste type fiets om aan een fietskar te trekken, omdat de rijpositie de rijder in staat stelt meer kracht over te brengen op de benen. Naast het extra vermogen maken het lichtgewicht frame en de aerodynamische positie van een racefiets het trekken van een 40+ lbs fietskar ook veel gemakkelijker.

Fietskarren zorgen ervoor dat ze de bries op hun gezicht voelen en wat quality time beleven met ouders. Het stelt ouders in staat om hun kinderen naar andere plaatsen te brengen die misschien nog niet eerder toegankelijk waren. Wielen zorgen ervoor dat een aanhangwagen soepel rolt, en toch zijn ze een van de meest over het hoofd geziene factoren bij het kopen van een fietskar. Zorg ervoor dat je op zoek bent naar een aanhangwagen met 20 ″ wielen en metalen velgen en spaken.

Overweeg om je fiets te upgraden voordat je er een fietskar aan vastmaakt als je twijfelt over de sterkte en onderdelen van je fiets. Maar dat gezegd hebbende, alle trailers zijn solide, fatsoenlijke trailers die jou of je kind niet in de steek laten. Deze trailers zijn van extreem hoge kwaliteit, rollen goed en zijn van gerenommeerde merken die accessoires en vervolgondersteuning bieden. Het belangrijkste probleem bij het meenemen van een baby op een fietstocht zijn hun nek, en specifiek letsel aan de nek, in plaats van hun leeftijd.

Fietskarren worden aan de fiets bevestigd met behulp van een flexibel aansluitsysteem waarmee de fiets kan omvallen zonder de fietskar naar beneden te halen. Bescherming tegen de elementen is een groot voordeel van fietskarren ten opzichte van fietsstoeltjes, en betekent dat u het grootste deel van het jaar met uw kinderen kunt fietsen. In feite zijn aanhangwagens zonder twijfel de meest populaire manier om met jonge kinderen en baby's te fietsen - en niet voor niets. Wat je ook doet, zorg er wel voor dat je de trailer koopt waarvan je denkt dat die bij je past, en dat je keuze goed geïnformeerd is.

Ik zou graag willen weten wat ik kan doen om het comfort en plezier van mijn twee peuters tijdens het rijden in de fietskar te vergroten, meestal voor korte tot middellange afstanden (meestal 3-4 mijl, ongeveer een half uur of zo). Voordat u een racefiets krijgt om een fietskar te trekken, moet u weten of deze de klus kan klaren of niet. Door de aard van het slepen van een 2-wielige niet-leunende aanhanger met een 2-wielige tlaning fiets, moet u 3 vrijheidsgraden hebben in de trekhaak, vergeleken met 2 voor een enkele wielaanhanger (zoals de BOB voor vracht is). Gebruik geen racefietsen die zijn gemaakt van koolstofvezel als het gaat om het trekken van een aanhanger, omdat koolstofvezel een racefiets licht maakt.

Als u een aanhangwagen wilt trekken met een voertuig dat zonder motor wordt geleverd, moet u een aanhangwagen kopen die geschikt is voor hen. Een mountainbike lijkt misschien een goede metgezel om aan een fietskar te trekken, maar tenzij je op ruw terrein rijdt, wordt het alleen maar moeilijker.

Leave a Comment

All fileds with * are required