Kun je twee honden in een fietskar stoppen?

Enkele van de mooiere fietskarren voor honden zijn voorzien van interne verdelers. Met verdelers kan uw hond ook aan de ene kant rijden, terwijl de andere kant kan worden gebruikt om verschillende items op te bergen.

Kun je twee honden in een fietskar stoppen?

Enkele van de mooiere fietskarren voor honden zijn voorzien van interne verdelers. Met verdelers kan uw hond ook aan de ene kant rijden, terwijl de andere kant kan worden gebruikt om verschillende items op te bergen. Als je een grote hond (of twee honden) hebt, dan is de PetSafe stalen fietskar de beste keuze. Laat je niet voor de gek houden door de goedkope naam.

Deze hondenaanhangwagen heeft enorme loopwielen die het een extra comfortabele rit maken voor uw hond, in tegenstelling tot kleinere 16-inch wielen. Deze combinatie van kinderwagen-trailer kan honden tot 66 pond bevatten. Het stuur past zich aan met een druk op de knop, dus of je je nu voorbereidt op een fietstocht of een wandeling door de stad maakt, jij (en je hond) zijn altijd voorbereid. Een weerbestendig polyester insectenscherm houdt zowel regen als ongewenste beestjes aan de buitenkant vast.

Uw hond kan u vergezellen door naast u te rennen of te vervoeren in een aanhangwagen of zijspan die aan de fiets is bevestigd. Deze 2-in-1 fietskar voor honden kan ook worden gebruikt als kinderwagen voor honden. Als je moe wordt van het trekken aan je fiets, schakel hem dan omhoog en duw je pup om een verscheidenheid aan oefeningen te krijgen. Fietsen met een fietshondentrailer verandert de manier waarop u op uw fiets rijdt aanzienlijk.

Het kost een paar luisterbeurten om aan het gevoel te wennen. Omdat er maar één van de honden in de Sleepypod-drager past, had ik het gevoel dat ik geen andere keuze had dan de komende weken met mijn auto te rijden. Ik bracht de trailer naar mijn fietsenwinkel in de buurt en in korte tijd hadden ze alles voor me aangesloten. Als je's nachts fietst (we raden dit ten zeerste af met een hond) moet je uitgerust zijn met de juiste verlichting.

Velen hebben een wiel en handvat om te gebruiken als kinderwagen of jogger, wat erg handig is als uw hond een operatie of een blessure heeft ondergaan of als u gewoon de avonturen met uw oudere hond wilt voortzetten. Bovendien is hij ontworpen met hardlopers in gedachten, dus als je hem niet achter je fiets trekt, kan je hond langskomen om's ochtends te joggen. Als je een hond hebt of erover denkt om een nieuwe pup in je gezin te verwelkomen, heb je vrijwel zeker een riem nodig. Er zijn maar een paar merken die hoogwaardige hondenfietskarren maken die jaren meegaan en die tegen een stootje kunnen, daarom lijkt deze lijst misschien kort.

Als u het extra geld kunt verdienen om een speciale hondenaanhangwagen te krijgen, dan zijn er enkele extra voordelen die ze bieden. Hondenbezitters die graag buiten actief blijven en fit blijven, nemen vaak deel aan hun favoriete fitnessactiviteiten met hun huisdieren. Voordat u met uw hond gaat fietsen, moet u ervoor zorgen dat hij gehoorzaam is, reageert op uw bevelen en kan hakken. Help uw hond te wennen aan de beweging van de aanhangwagen door eerst met de fiets door het huis of de buurt te lopen.

Voor rijhonden bestaan gespecialiseerde hondenaanhangwagens met een gewichtscapaciteit tot 175 pond (79 kilogram). De riem houdt een veilige afstand tussen uw fiets en uw hond en beschermt uw hond tegen pedalen, wielen en verkeer.

Leave a Comment

All fileds with * are required