Kun je twee fietskarren aan elkaar bevestigen?

Er zijn momenten waarop u meer laadcapaciteit nodig heeft dan zelfs een grote fietskar kan bieden. Om dat probleem op te lossen, maken we een trekhaak aan de achterkant waarmee u twee Bikes At Work fietskarren end-to-end met elkaar kunt verbinden en ze met één fiets kunt trekken.

Kun je twee fietskarren aan elkaar bevestigen?

Er zijn momenten waarop u meer laadcapaciteit nodig heeft dan zelfs een grote fietskar kan bieden. Om dat probleem op te lossen, maken we een trekhaak aan de achterkant waarmee u twee Bikes At Work fietskarren end-to-end met elkaar kunt verbinden en ze met één fiets kunt trekken. De Co-Pilot Tag Along Bike is een unieke en betaalbare rit die heel leuk is om door de buurt te cruisen, kinderen af te zetten op school of zelfs langere, verharde familieritten te maken. Fietskarren zijn compatibel met alle soorten fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes, cruiserfietsen, hybride fietsen, e-bikes en zelfs schijfremfietsen.

Wanneer u een van de trekhaken gebruikt, hoeft u alleen maar de trekhaak aan de zadelpen vast te zetten en de aanhangwagen eraan te bevestigen. Doorsteekassen met een diameter van minimaal 12 mm passen meestal niet door het gat van de koppelingshendelbevestiging die bij de fietskar wordt geleverd. Als u geen geld wilt uitgeven voor een bevestigingsset, kunt u uw eigen bevestigingssysteem maken om een fietskar aan een fiets te haken. De FollowMe Tandem wordt bevestigd aan de achteras van de volwassen fiets en de vooras van de kinderfiets.

Of een echte tag op de fiets of een sleepoptie het beste is voor uw gezin, hangt sterk af van de capaciteiten van uw kind en wat u wilt bereiken tijdens uw gezinsritten. Als je de optie hebt om te kiezen met welke fiets je een aanhanger wilt trekken, is mijn aanbevolen fiets naar keuze zeker een racefiets. Als uw zadelpen ongewoon dik of dun is, moet u controleren of de trekhaak op uw trailercyclus naar keuze past. Fabrikanten van fietskarren doen er redelijk goed werk aan om ervoor te zorgen dat hun aanhangwagens compatibel zijn met elk type fiets dat u heeft.

Als uw fietskar nog steeds niet in de nieuwere koppeling past, kunt u een adapter aanschaffen met behulp van de adaptergeleider. Veel kinderfietsbevestigingen kunnen vanwege problemen met de vrije ruimte niet worden geïnstalleerd op een fiets die al een achterdrager heeft. Ik heb ook een lijst samengesteld met de beste fietskarren voor elke veel voorkomende situatie, die je hier kunt bekijken. Veel trailercycli bevatten pedalen, die een kind de mogelijkheid geven om de ouder te helpen met de werklast.

Leave a Comment

All fileds with * are required