Kun je fietskar gebruiken als joggingkinderwagen?

Sommige fietskarren kunnen worden omgebouwd voor joggen en skiën. Behalve de Bee-trailer voor alleen fietsen, wordt elke Burley kinderfietskar geleverd met een 1-wiel kinderwagenkit om off-bike avonturen mogelijk te maken als een dubbele wandelwagen (de D'Lite X is ook verkrijgbaar in een model voor één passagier).

Kun je fietskar gebruiken als joggingkinderwagen?

Sommige fietskarren kunnen worden omgebouwd voor joggen en skiën. Behalve de Bee-trailer voor alleen fietsen, wordt elke Burley kinderfietskar geleverd met een 1-wiel kinderwagenkit om off-bike avonturen mogelijk te maken als een dubbele wandelwagen (de D'Lite X is ook verkrijgbaar in een model voor één passagier). Verkrijgbare accessoires zoals de 16+ wielset, 2-wiel kinderwagenset, skikit en joggerset zorgen ervoor dat uw aanhanger zich kan aanpassen aan uw favoriete wandelpad of pad. Het in hoogte verstelbare stuur biedt optimaal comfort bij het gebruik van de aanhangwagen tijdens het joggen.

Hoewel fietskarren voor kinderen niet geschikt zijn voor ruigere, meer deskundige wandelpaden, zijn ze perfect voor gemakkelijke tot gematigde paden. Over het algemeen, als een pad gemakkelijk genoeg is voor jonge kinderen om te lopen, is het ook geschikt voor een kinderfietskar in de kinderwagenmodus. We hebben Craigslist FOREVER doorzocht en hebben ongeveer een jaar geleden eindelijk veel gevonden op een gebruikte Burley. Hij werd geleverd met het joggingwiel en de arm van de fietskar.

Het was echter net iets te oud om er extra accessoires bij te kunnen kopen en ik wilde echt de dubbele kinderwagenwielen, zodat we deze konden gebruiken als een gewone tweewielige dubbele kinderwagen naast de jogger en de fietskar. Joggingkinderwagen die kan worden omgezet in fietskar wordt steeds populairder. Ze zijn niet alleen handig om een kind onderweg te vervoeren, maar ze bieden ook een extra laag veiligheid bij het fietsen met een kind. Deze kinderwagens worden meestal aan het voorwiel van een fiets bevestigd en hebben een vergrendelingsmechanisme dat voorkomt dat ze gemakkelijk kunnen worden losgemaakt.

Sommige zijn speciale fietskarren, terwijl andere ook kunnen worden gebruikt als kinderwagens voor fietskarren en joggers voor fietskarren. Over het algemeen komt het draagvermogen van een joggingkinderwagen die kan worden omgezet in een fietskar binnen 40 pond tot 100 pond. De Instep joggingkinderwagen die kan worden omgezet in een fietskar is de perfecte combinatie van veiligheid, prestaties, veelzijdigheid en stijl om uw kinderen mee te nemen naar hun favoriete avonturen. Om u te helpen beslissen welke het beste past bij de behoeften van uw gezin, heb ik hieronder mijn top 3 fietskinderwagens voor joggingwagens bekeken.

Het goede nieuws is dat fietskarren afneembare wielen hebben, zodat ze compact kunnen instorten om op te bergen tijdens het reizen. Als je beperkte ruimte hebt en niet meerdere kinderwagens wilt kopen, kun je overwegen om een joggingkinderwagen te kopen die kan worden omgezet in een fietskar. Atletiek wordt vaak geassocieerd met kleinere lichamen in sporten zoals fietsen waar slepen belangrijk is, maar grotere mensen zijn net zo goed in staat tot succes op een fiets. Instep, Burley, Schwinn en Baby Jogger zijn enkele van de populaire merken converteerbare joggingkinderwagens voor aanhangwagens die beschikbaar zijn.

De stoel is in hangmatstijl en comfortabeler dan de zitbank in andere modellen of merken fietskarren voor kinderwagens. Een verstelbaar kinderwagenstuur verbetert de bruikbaarheid van een aanhangwagen in de kinderwagen- of joggermodus aanzienlijk. Lagere aanhangwagens zijn voldoende voor veel gezinnen die op verharde oppervlakken rijden, maar missen veel veiligheids- en comfortfuncties die worden geboden door middelgrote en duurdere aanhangwagens. Productpromo verandert vrij regelmatig op Amazon, maar je kunt misschien nog steeds deze goede, of nog betere deal voor de babyfietskar pakken als je de prijs van vandaag controleert.

Mijn aanbevolen trailer voor de meeste mensen is de Swhinn Joyrider (hier beschikbaar op Amazon), een betaalbare dubbelzitter die prachtig kan worden omgezet in een kinderwagen. Sommige fietskarren bieden een ruime opbergmand, waardoor ze geweldig zijn voor het meenemen van boodschappen of andere benodigdheden met je kleintje. Natuurlijk ben ik tegenwoordig niet aan het fietsen of joggen (tot grote ontzetting van Nora) maar totdat ik vorige week mijn teen brak, gebruikte ik de tweewielige kinderwagenbevestigingen om dagelijks door de stad te reizen.

Leave a Comment

All fileds with * are required