Kun je een hond op de fiets zetten?

Je moet je hond kennis laten maken met de fiets en de riembevestiging door eerst je pup naast de fiets te laten lopen met traktaties om te versterken dat het natuurlijk een positieve ervaring is. Werk dan je weg naar korte reizen en langere afstanden als je pup eraan gewend raakt.

Kun je een hond op de fiets zetten?

Je moet je hond kennis laten maken met de fiets en de riembevestiging door eerst je pup naast de fiets te laten lopen met traktaties om te versterken dat het natuurlijk een positieve ervaring is. Werk dan je weg naar korte reizen en langere afstanden als je pup eraan gewend raakt. De achterpoten van uw hond op het frame van de fiets leggen en hem vastzetten aan het stuur is nog een — riskante — manier om met hem mee te reizen. Deze hond bij Critical Mass Buenos Aires hield van de stijl en bracht de hele middag door in de positie zonder zijn eigenaar problemen te bezorgen.

Uw hond kan u vergezellen door naast u te rennen of te vervoeren in een aanhangwagen of zijspan die aan de fiets is bevestigd. Een aanhangwagen met een verwijderbare vloer maakt het gemakkelijker schoon te maken, en een met grote wielen geeft uw hond een soepelere rit. Het doel is niet om uw hond te laten wachten om te zien hoe lang hij comfortabel in de mand zit, maar eerder om positieve associaties op te bouwen met het feit dat hij erin zit. De Schwinn Rascal Pet Trailer is een geweldige optie om met honden te fietsen tijdens langere reizen of voor pups die onderweg wat rust nodig hebben.

Ik weet niet zeker of dit echt mogelijk is voor de meeste honden - of in elk gebied met veel verkeer - maar deze fietser in Nice, Frankrijk slaagde erin zijn hond op zijn rug te dragen. Voordat je begint, moet je de juiste uitrusting en fietsaccessoires voor honden kopen om veilig te blijven tijdens een fietstocht. Wanneer u een fietsopzetstuk voor honden koopt, lees dan altijd zorgvuldig de instructies, zodat u het correct installeert om de veiligheid van uw Labrador te garanderen. Deze (meestal) driewielige fietsen hebben carboboxruimtes met open bovenkant ingebouwd in de fiets, waardoor u zelfs zeer grote honden via de fiets kunt vervoeren.

Handsfree fietsriemen, zoals de Walky Dog Plus die George gebruikt, zijn een geweldige manier om met grotere honden te fietsen. Er zijn echte hondenspecifieke modellen voor elk van deze opties op de markt, hoewel veel hondenbezitters fietsmanden en aanhangwagens die ze al bezitten kunnen aanpassen aan hun behoeften. Als uw hond de neiging heeft om overdreven opgewonden te zijn of wil trekken terwijl hij samen wandelt, moet u zich eerst concentreren op het leren om mooi naast u te lopen voordat u iets anders aan de mix toevoegt, zoals een fiets. Naast een geschikte riem en harnas, moet u ook andere essentiële fietsaccessoires voor honden overwegen.

Als uw honden een hoge prooiaandrijving hebben en vatbaar zijn voor het achtervolgen van kleine dieren, kunt u een speciale fietsbevestiging overwegen die helpt de schok van die onvermijdelijke sleepboot te absorberen wanneer een eekhoorn in het gezichtsvermogen is. Neem veel water en een hondenbak, voeg een favoriete deken toe, beloon ze met lekkernijen en maak er een positieve ervaring van. Een kleinere hond kan geweldig rijden in een fietsmand aan de voorkant, zijkant of achterkant, zolang de mand maar goed gewatteerd is en de hond veilig is vastgebonden om vallen of eruit springen te voorkomen. Ongeacht hoeveel uw hond de trailer leuk vindt, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze er stevig aan zijn bevestigd voordat u begint met fietsen, zodat ze niet in het verkeer springen.

Maar, zegt ze, honden die al GRAAG rennen en snelle wandelingen maken, zullen de beste kandidaten zijn om te fietsen, hoewel hardlopen ook riskant kan zijn als uw hond overgewicht heeft of andere gezondheidsproblemen heeft.

Leave a Comment

All fileds with * are required