Kun je een hond meenemen in een fietskar?

Als je het leuk vindt om echt lange reizen te maken met je tweewieler, zul je waarschijnlijk het uithoudingsvermogen van je hond overleven. Door een fietskar te slepen, kan uw hond naast u rennen totdat hij moe wordt, waarna hij in de trailer kan springen en de rest van de weg een ritje kan maken.

Kun je een hond meenemen in een fietskar?

Als je het leuk vindt om echt lange reizen te maken met je tweewieler, zul je waarschijnlijk het uithoudingsvermogen van je hond overleven. Door een fietskar te slepen, kan uw hond naast u rennen totdat hij moe wordt, waarna hij in de trailer kan springen en de rest van de weg een ritje kan maken. Je hond houdt niet echt van sporten, maar houdt ervan om mee te gaan. Het wordt aanbevolen om een hond langzaam aan een fietskar te acclimatiseren door de aanhangwagen te vullen met de favoriete dingen van de hond voordat hij begint te rijden.

Als een hond langzaam in een fietskar komt rijden, dan is het volkomen veilig voor een hond om met je mee te rijden. Ik had een grote herdershond die ik ronddroeg in een InStep 2-zits fietskar voor kinderen. Plaats een hondenmand boven de stoelen en laat ze er dan in springen. Als ze er niet in springen, kun je ze erin plaatsen en ze dan een paar keer laten springen.

Als ze eenmaal zien dat het niet zo moeilijk is om eruit te komen, zullen ze niet zo verlegen zijn om binnen te komen. Ik gebruikte de clips voor de veiligheidsgordels voor kinderen om aan het harnas van de hond te klemmen (gebruik niet alleen een halsband) zodat ze niet ver genoeg naar voren konden komen om hun benen eruit te krijgen. Ik ontdekte dat op de harde manier toen ik opsteeg en de voorkant van de hond voor de trailer rende terwijl de achterkant van de hond in de trailer zat. Deze hondenaanhangwagen heeft enorme loopwielen die het een extra comfortabele rit maken voor uw hond, in tegenstelling tot kleinere 16-inch wielen.

Het heeft zelfs een binnenkussen van traagschuim waarmee uw hond serieuze R%26R krijgt terwijl u al het harde werk doet met trappen. Het is aan jou hoe je je 'woof-wagon' opfleurt om er een veilige haven voor je hond van te maken, maar het vinden van een manier om ze in de trailer te bevestigen is een must, omdat ze het grootste deel van je rit uit het zicht zullen zijn. Verwijder de wielen van de aanhanger en plaats deze op de grond om uw hond de binnenkant van de trailer te laten verkennen. Het gebruik van een aanhangwagen is een geweldige manier om uw hond mee te nemen voor de rit en u wilt er zeker van zijn dat de trailer die u kiest stevig, gebruiksvriendelijk en geschikt is voor uw hond.

Help uw hond te wennen aan de beweging van de aanhangwagen door eerst met de fiets door het huis of de buurt te lopen. Als je de laatste tijd op de fietspaden rond je huis bent geweest, heb je zeker alle hondjes comfortabel in een aanhanger achter de fiets van hun eigenaar zien zitten. hondenfietskarren zijn veilig op voorwaarde dat u verantwoordelijk handelt en de aanhangwagen alleen op geschikte wegen gaat nemen. Dit is een van de belangrijkste stappen in het acclimatieproces omdat je ook lekkernijen en speelgoed in de fietskar plaatst als je buiten gaat rijden.

Een hondenfietskar van hoge kwaliteit kan duizenden kilometers meegaan, terwijl een goedkopere fietskar gemakkelijk kan falen. Een hond kan langzaam worden getraind om in een fietskar te rijden door de aanhanger in huis te plaatsen en de aanhanger te vullen met het voer en favoriete dingen van de hond. Zodra de hond een nieuw plezier in de aanhanger heeft gevonden, spring je op de fiets en begin je langzaam te trappen, niet meer dan 5 mph (of 8 km/u). PaWhut zet zich in voor het creëren van een betaalbaar product dat honden en hun favoriete mens een veilige „rit” biedt.

Leave a Comment

All fileds with * are required