Kun je een fietskar als kinderwagen gebruiken?

Thule Bike Trailers De trailer kan dubbel worden gebruikt als kinderwagen, jogger en skislee. De duurdere modellen hebben een ophanging voor off-road rijden, veel opbergruimte en gaan jaren mee.

Kun je een fietskar als kinderwagen gebruiken?

Thule Bike Trailers De trailer kan dubbel worden gebruikt als kinderwagen, jogger en skislee. De duurdere modellen hebben een ophanging voor off-road rijden, veel opbergruimte en gaan jaren mee. Een fietskar is geschikt om een gewone kinderwagen voor kinderen te vervangen. Kinderwagens voor fietskarren bieden de voordelen van grote wielen, comfortabele stoelen en naadloze conversie van fietskarren.

Het belangrijkste nadeel van het gebruik van een fietskar als kinderwagen is dat deze zwaarder en breder kan zijn dan gewone kinderwagens. Behalve de Bee-trailer voor alleen fietsen, wordt elke Burley kinderfietskar geleverd met een 1-wiel kinderwagenkit om off-bike avonturen mogelijk te maken als een dubbele wandelwagen (de D'Lite X is ook verkrijgbaar in een model voor één passagier). Verkrijgbare accessoires zoals de 16+ wielset, 2-wiel kinderwagenset, skikit en joggerset zorgen ervoor dat uw aanhanger zich kan aanpassen aan uw favoriete wandelpad of pad. Het in hoogte verstelbare stuur biedt optimaal comfort bij het gebruik van de aanhangwagen tijdens het joggen.

Hoewel fietskarren voor kinderen niet geschikt zijn voor ruigere, meer deskundige wandelpaden, zijn ze perfect voor gemakkelijke tot gematigde paden. Over het algemeen, als een pad gemakkelijk genoeg is voor jonge kinderen om te lopen, is het ook geschikt voor een kinderfietskar in de kinderwagenmodus. De Burley D'Lite won ons hart en maakte indruk op ons met zijn veelzijdigheid en kwaliteit. U kunt hulpstukken kopen voor joggen, fietsen, langlaufen en eenvoudig wandelen.

De stoelen klappen plat wanneer er geen kinderen worden vervoerd, waardoor een oppervlak ontstaat voor het vervoeren van vracht, waardoor het nut van de aanhangwagen verder gaat dan kinderen. Het interieur is ruimer dan veel concurrenten in deze recensie, en de zijkanten buigen uit, waardoor er extra ruimte ontstaat voor de kleintjes. Grotere wielen en een verstelbare vering maken het een comfortabele rit om off-road te ondernemen en avonturen uit te breiden. De ouderervaring is ook goed, waarbij de aanhanger en fiets als één samen bewegen, met minimale feedback van de trekhaak.

We hebben enkele van de beste fietskarren op de markt bekeken, waarbij we de beste en slechtste eigenschappen van elk hebben onderzocht. Voordat u met uw onderzoek begint, moet u realistisch zijn over welke activiteiten u met uw kinderen wilt kunnen doen, zodat u een trailer kunt kopen die aan uw specifieke behoeften voldoet. Daarom, tenzij je een trailer krijgt die instort zoals mijn favoriete Schwinn Joyrider, moet je het frame elke keer dat je het wilt opbergen opvouwen voor op reis. Een handvol toptrailerartiesten werd ook beoordeeld als kinderwagens voor twee en potentiële joggingkinderwagens.

Het Thule Chariot Cross is vrijwel de beste kwaliteit trailer die je kunt kopen en behandelt als een droom. Houd er rekening mee dat de meeste dubbele aanhangwagens GEEN middengesp hebben, dus een enkele rijder in een dubbele trailer moet aan de rechterkant zitten. Het echte punt dat ik hier maak, is dat er altijd andere mogelijkheden zijn dan je standaard fietszitje of aanhangwagenoptie. Het belangrijkste probleem bij het meenemen van een baby op een fietstocht zijn hun nek, en specifiek letsel aan de nek, in plaats van hun leeftijd.

Voordat je eropuit gaat, is het een goed idee om het pad van tevoren te onderzoeken om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor jonge kinderen en breed genoeg is voor een kinderfietskar. Het goede nieuws is dat fietskarren afneembare wielen hebben, zodat ze compact kunnen instorten om op te bergen tijdens het reizen. Als u echter een aanhangwagen kiest die slechts één plaats biedt, verliest u de flexibiliteit in de manier waarop de aanhangwagen in de toekomst kan worden gebruikt.

Leave a Comment

All fileds with * are required