Hoeveel gewicht kunnen fietskarren dragen?

Fietskarren Alle modellen hebben een gewichtslimiet van 85 tot 125 pond (dit bereik klinkt vrij hoog voor kinderen die slechts 1 tot 6 jaar oud zijn). Het overschrijden van de limiet kan de structuur van de fietskar in gevaar brengen.

Hoeveel gewicht kunnen fietskarren dragen?

Fietskarren Alle modellen hebben een gewichtslimiet van 85 tot 125 pond (dit bereik klinkt vrij hoog voor kinderen die slechts 1 tot 6 jaar oud zijn). Het overschrijden van de limiet kan de structuur van de fietskar in gevaar brengen. Fietskarren voor kinderen kunnen van 18 kg (40 lbs) bij de onderste stop tot 68 kg (150 lbs) aan het allerbeste einde bevatten. Fietskarren met dubbele zitplaatsen zijn ontworpen om meer gewicht te dragen, dus ze zijn misschien het meest geschikt voor huishoudens in ontwikkeling.

Een beste fietskar kan minimaal 34 kg (75 lbs) houden. Fietskarren voor kinderen kunnen 18 kg (40 lbs) aan de onderkant tot 68 kg (150 lbs) aan de hoogste kant bevatten. Fietskarren met dubbele zitplaatsen zijn ontworpen om meer gewicht te dragen, dus ze kunnen de voorkeur hebben voor groeiende gezinnen. Een goede fietskar kan minstens 34 kg (75 lbs) bevatten.

Zo ruim en ruim als een duurdere aanhanger, biedt de Allen Sports S2-trailer veel stahoogte en een dik gevoerde hangmatstoel voor een comfortabele rit. Naast soepel en stabiel trekken, beschikt de S2 fietskar voor kinderen over een gebruiksvriendelijk 5-punts harnassysteem dat van veel hogere kwaliteit is dan die in Schwinn-fietskarren en andere goedkope fietskarren voor kinderen. De Burley Bee is uitzonderlijk lang, terwijl de Schwinn Trailblazer in vergelijking erg kort is. De Burley D'Lite-modellen hebben naar buiten gebogen voor extra schouderruimte voor langere rijders.

WIKE is over het algemeen groter om plaats te bieden aan rijders ouder dan 5 jaar, vooral gezinnen met kinderen met speciale behoeften. Gewichtscapaciteit zoals vermeld op de websites van fabrikanten kan misleidend zijn. De meeste enkele aanhangwagens hebben een aangegeven draagvermogen van 75 pond, terwijl dubbele aanhangwagens 100 pond zijn. Kleinere, lagere aanhangwagens hebben mogelijk een lager totaalgewicht.

Aan de arm van de aanhangwagen is een klein, kunststof zwenkwiel bevestigd. Hij klapt op en uit de weg wanneer hij in een fietskar wordt gebruikt en klapt naar beneden voor gebruik als kinderwagen. Bij gebruik als kinderwagen steekt de aanhangwagenarm ongeveer 1,5 voet voorbij de cabine van de aanhangwagen uit en is daarom niet ideaal voor drukke gebieden. Voorbeelden hiervan zijn de InStep Sierra Double en de Burley Honey Bee.

Past de Burley aanhangwagen op alle fietsen? Wat is de gewichtslimiet van deze aanhangwagens? Over het algemeen is het de beste fietskar voor baby's, en het is ervan overtuigd dat alle hoogwaardige functies die gerechtvaardigd zijn met dit budget, veelzijdig is met zijn alle functies. De meerderheid herinnert zich fietskarren als een luxe prijs, iets dat de handigste mensen met geld, tijd en gezondheid kunnen betalen. Op die plaatsen is het zien van hele huishoudens op de fiets een niet ongebruikelijke gebeurtenis, en soms zelfs extra favoriet dan rijden. Omdat de fietskar veel naar de vloer toe ligt, kan het voor fietsers moeilijk zijn om naar de trailer te kijken.

Aanhangwagens zijn geweldig voor oudere huisdieren die niet zo ver kunnen rennen als vroeger, maar toch met je uit willen gaan. Veel budgettrailers hebben 16 ″ wielen op plastic velgen die van slechte kwaliteit zijn en zorgen voor een zeer hobbelige rit. De Schwinn Rascal Bike Pet Trailer (View on Amazon) is bijvoorbeeld verkrijgbaar in twee opties, elk met verschillende gewichtslimieten. Het is echter vermeldenswaard dat sommige fietskarren met één stoel de capaciteit hebben van tweezitters.

De opslagruimte op de Thule Cheetah XT, Lite en Cross is aanzienlijk kleiner, maar de trailer is veel minder omvangrijk. Zijn ze echter exact voor het trekken van een fietskar? Ik reed enkele jaren eerder met mijn kinderen op een mountainbike dan ik begon met het gebruik van een racefiets. Ten eerste heeft de kleine aanhangwagen een capaciteit van 50 pond, terwijl de gewichtslimiet van de Schwinn-fietskar voor de grote optie 100 pond is. Net als bij typische kinderwagenremmen, worden voetremmen op kinderwagens van fietskarren met de voet ingeschakeld en worden de achterbanden vergrendeld.

Terwijl een gewone fietskar voor kinderen zonder opslag bijvoorbeeld 40 - 50 pond kan bevatten, kan een optie met extra opslag tot 80 - 100 pond dragen. De kwaliteit van deze opstelling is erg basaal op goedkopere trailers zoals InStep of Schwinn, maar werkt zeer soepel op duurdere trailers.

Leave a Comment

All fileds with * are required