Hoe vervoert u een hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren.

Hoe vervoert u een hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren. Het slepen van een wagen achter je achterwiel is een populaire manier om je kinderen erbij te betrekken. Met de rest van je huishouden.

De achterpoten van uw hond op het frame van de fiets leggen en hem vastzetten aan het stuur is nog een — riskante — manier om met hem mee te reizen. Deze hond bij Critical Mass Buenos Aires hield van de stijl en bracht de hele middag door in de positie zonder zijn eigenaar problemen te bezorgen. De sleutel is om langzaam en zachtaardig te zijn, zodat uw hond geen angstreacties ontwikkelt. Eenmaal geleerd, zijn dat soort reacties bijna onmogelijk te genezen.

Helaas, toen Billy groter werd, leek hij angstiger te worden om in zijn hondenmand te rijden. Waarschijnlijk omdat hij lang genoeg werd om over de zijkanten te kijken. Dus helaas, net voordat we ons huis uitsloegen, verkocht ik Billy's Axiom Dual Function Premium Pet Bike Basket aan een vrouw met een teckelpuppy. Het was tijd om een geschiktere fietsmand voor huisdieren voor hem te kopen.

Ripley is nu twee, en we besloten dat het tijd was om te proberen onze beide honden op de fiets te krijgen. Misschien als Billy Ripley op een fiets zag, zou hij een beetje moediger worden? Dus besloten we Billy uit te proberen in deze Retrospec retro rieten mand op mijn fiets. Het is voorzien van een draadframe en is bevestigd aan de fiets vanaf de voorvorken en ook vanaf de headset, dus ik wist dat het alle elf pond van Billy gemakkelijk zou kosten. Dus probeerden we Ripley uit in deze rieten mand - maar ze was niet onder de indruk en probeerde er binnen de eerste tien seconden uit te springen.

Daarom kochten we nog een Axiom Dual Function Premium Pet Bike Basket voor huisdieren - dit keer, voor Ripley. En deze keer installeerden we het op het achterrek van Joe's fiets. Ripley deed het heel goed tijdens haar eerste rit. Hier is ze, ziet er schattig uit in haar eigen mand voor huisdieren.

Ripley daarentegen is een klein hondje, en ze vond de rieten mand erg groot - dus ze was bang. Maar de Axiom Dual Function Premium Pet Bike Basket heeft een korte riem en een veerbelaste bovenkooi die extra veiligheid toevoegt. Ripley is er heel veilig in, omdat ze zich nauwelijks kan bewegen. Dit lijkt haar een zelfverzekerd en veilig gevoel te geven.

En natuurlijk weten we dat ze veilig is, want deze mand voor huisdieren wordt gemonteerd met een snelle en gemakkelijke maar zeer solide veerbelaste bevestiging aan de onderkant (en hij heeft ook een veiligheidsriem). Een van de handigste manieren om een grote hond tijdens een rit te vervoeren, is om een fietslading te gebruiken. U kent het misschien omdat het kinderen of andere mensen vervoert, zoals we allemaal weten. Ze zijn echter ook geschikt voor uw honden.

Als dit de eerste keer is dat uw hond met u fietst, neem dan de tijd om hem vertrouwd te maken met de fiets om ervoor te zorgen dat hij niet geschrokken raakt tijdens de rit. Als uw hond zich hier prettig bij voelt, overweeg dan een speciale fietsriem om het proces voor u beiden gemakkelijker en veiliger te maken. Voor wie op zoek is naar het gemak van een aanhangwagen maar voor kleinere honden, heeft Dutch Dog Designs een minitrailer die een ideale oplossing is. Als je een ervaren hardloper hebt, voel je je misschien op je gemak om het „old school” met riem in de hand te gaan, maar een veiligere optie kan een van de vele handsfree hondenfietsriemen zijn.

Vergeet niet, of uw hond nu in een mand rijdt of met u mee rent, gemakkelijk rijdt in ritten en gaat in het tempo van uw hond. Als je een kleine hond hebt, wil je hem meenemen in een fietskar of mand; als je hond groter is (en in goede conditie), kan hij misschien naast je fiets rennen en wat energie verbranden. Deze draagdoek is ideaal voor het vervoeren van een speelgoedhond of puppy en is voorzien van een riem en vulling om ze veilig en comfortabel in te houden. Blijf in eerste instantie fietsen met je hond tot 10 of 15 minuten sessies, zodat hij of zij kan wennen aan de nieuwe training voordat hij samen langere ritten maakt.

Dus als je meer tijd met je hond wilt doorbrengen, kan samen een fietstocht maken een geweldige plek zijn om te beginnen. Persoonlijk zou ik mijn hond graag zien als ik aan het rijden ben, maar als je hondenvriend voldoende getraind is om stil te zitten, kun je het voorbeeld van deze man in Bretagne, Frankrijk volgen en een mand proberen die op het achterrek van de fiets is geplaatst. De Schwinn Rascal Pet Trailer is een geweldige optie om met honden te fietsen tijdens langere reizen of voor pups die onderweg wat rust nodig hebben. Voor kleine honden zijn er voldoende fietsmanden beschikbaar die aan het stuur of de achterkant van de fiets worden bevestigd.

Voor ouders van gezelschapsdieren die hun hond mee willen nemen in een drager of aanhangwagen, stel je hond eerst aan hen voor met deze stapsgewijze instructies. Enkele belangrijke dingen die PetMD u voorstelt mee te nemen tijdens uw fietstocht zijn een afneembare riem voor wanneer u en uw hond weg zijn van de fiets, een EHBO-doos en een kom met veel water voor uw hond. Fietsen met uw hond kan een ongelooflijk leuke en lonende activiteit zijn, zolang het maar wordt gedaan met de veiligheid van zowel hond als ruiter in gedachten. .

Leave a Comment

All fileds with * are required