Hoe vervoert u een grote hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren.

Hoe vervoert u een grote hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren. Het slepen van een wagen achter je achterwiel is een populaire manier om je kinderen erbij te betrekken. Met de rest van je huishouden.

De achterpoten van uw hond op het frame van de fiets leggen en hem vastzetten aan het stuur is nog een — riskante — manier om met hem mee te reizen. Deze hond bij Critical Mass Buenos Aires hield van de stijl en bracht de hele middag door in de positie zonder zijn eigenaar problemen te bezorgen. Een van de handigste manieren om een grote hond tijdens een rit te vervoeren, is het gebruik van een fietslading. U kent het misschien omdat het kinderen of andere mensen vervoert, zoals we allemaal weten.

Ze zijn echter ook geschikt voor uw honden. Voor grote honden bieden aanhangwagens uw huisdier ruimte en comfort. Kies er een met een stevige, verwijderbare vloer voor gemakkelijke reiniging en een soepele rit, plus gaasramen voor maximale luchtstroom voor uw hond, zoals de Tail Wagon van Burley. Voor wie op zoek is naar het gemak van een aanhangwagen maar voor kleinere honden, heeft Dutch Dog Designs een minitrailer die een ideale oplossing is.

Ik had een grote herdershond die ik ronddroeg in een InStep 2-zits fietskar voor kinderen. Plaats een hondenmand boven de stoelen en laat ze er dan in springen. Als ze er niet in springen, kun je ze erin plaatsen en ze dan een paar keer laten springen. Als ze eenmaal zien dat het niet zo moeilijk is om eruit te komen, zullen ze niet zo verlegen zijn om binnen te komen.

Ik gebruikte de clips voor de veiligheidsgordels voor kinderen om aan het harnas van de hond te klemmen (gebruik niet alleen een halsband) zodat ze niet ver genoeg naar voren konden komen om hun benen eruit te krijgen. Ik ontdekte dat op de harde manier toen ik opsteeg en de voorkant van de hond voor de trailer rende terwijl de achterkant van de hond in de trailer zat. Grotere en actievere honden vinden het vaak leuk om naast je te rennen terwijl je fietst. Als uw hond zich hier prettig bij voelt, overweeg dan een speciale fietsriem om het proces voor jullie beiden gemakkelijker en veiliger te maken.

Als je een ervaren hardloper hebt, voel je je misschien comfortabel om het „old school” met riem in de hand te gaan, maar een veiligere optie kan een van een aantal handsfree hondenfietsenriemen zijn. De checklist voor uw fiets die klaar is voor honden, moet dezelfde items bevatten die u zou gebruiken om de wegwaardigheid voor uzelf te bepalen, inclusief werklampen en reflectoren, bandenspanning en remmen. Als dit de eerste keer is dat uw hond met u fietst, neem dan de tijd om hem vertrouwd te maken met de fiets om ervoor te zorgen dat hij niet geschrokken raakt tijdens de rit. Handsfree fietsriemen, zoals de Walky Dog Plus die George gebruikt, zijn een geweldige manier om met grotere honden te fietsen.

Met deze speciale fietskabels, die rechtstreeks aan het frame van uw fiets worden bevestigd, kunt u beide handen op de fiets houden en uw hond ook op veilige afstand van de wielen houden terwijl u in beweging bent. Je zou halverwege de rit niet willen weten dat je fietsmand het gewicht van je hond niet kan dragen, of dat de fietskar niet goed is aangesloten. Bakfietsen met langere staarten zijn perfect om grote achtermanden op te bevestigen, en zijn glad genoeg dat je hem vast kunt laten zitten, zelfs voor die reizen waar je hond niet mee kan rijden. Als je merkt dat je aan je hond trekt in plaats van hem te versnellen, vertraag dan tot een comfortabelere snelheid voor jullie beiden.

Ik weet niet zeker of dit echt mogelijk is voor de meeste honden - of in elk gebied met veel verkeer - maar deze fietser in Nice, Frankrijk slaagde erin zijn hond op zijn rug te dragen. Voor kleine honden zijn er voldoende fietsmanden beschikbaar die aan het stuur of de achterkant van de fiets worden bevestigd. Als je een energieke hond hebt die nooit tevreden lijkt te zijn met zelfs de langste wandeling- of speelsessie, dan zijn regelmatige fietstochten misschien het ding dat ze heeft gemist. Dus als je meer tijd met je hond wilt doorbrengen, kan samen een fietstocht maken een geweldige plek zijn om te beginnen.

Leave a Comment

All fileds with * are required