Hoe trek je een hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren.

Hoe trek je een hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren. Het slepen van een wagen achter je achterwiel is een populaire manier om je kinderen erbij te betrekken. Met de rest van je huishouden.

De achterpoten van uw hond op het frame van de fiets leggen en hem vastzetten aan het stuur is nog een — riskante — manier om met hem mee te reizen. Deze hond bij Critical Mass Buenos Aires hield van de stijl en bracht de hele middag door in de positie zonder zijn eigenaar problemen te bezorgen. De sleutel is om langzaam en zachtaardig te zijn, zodat uw hond geen angstreacties ontwikkelt. Eenmaal geleerd, zijn dat soort reacties bijna onmogelijk te genezen.

Helaas, toen Billy groter werd, leek hij angstiger te worden om in zijn hondenmand te rijden. Waarschijnlijk omdat hij lang genoeg werd om over de zijkanten te kijken. Dus helaas, net voordat we ons huis uitsloegen, verkocht ik Billy's Axiom Dual Function Premium Pet Bike Basket aan een vrouw met een teckelpuppy. Het was tijd om een geschiktere fietsmand voor huisdieren voor hem te kopen.

Ripley is nu twee, en we besloten dat het tijd was om te proberen onze beide honden op de fiets te krijgen. Misschien als Billy Ripley op een fiets zag, zou hij een beetje moediger worden? Dus besloten we Billy uit te proberen in deze Retrospec retro rieten mand op mijn fiets. Het is voorzien van een draadframe en is bevestigd aan de fiets vanaf de voorvorken en ook vanaf de headset, dus ik wist dat het alle elf pond van Billy gemakkelijk zou kosten. Dus probeerden we Ripley uit in deze rieten mand - maar ze was niet onder de indruk en probeerde er binnen de eerste tien seconden uit te springen.

Daarom kochten we nog een Axiom Dual Function Premium Pet Bike Basket voor huisdieren - dit keer, voor Ripley. En deze keer installeerden we het op het achterrek van Joe's fiets. Ripley deed het heel goed tijdens haar eerste rit. Hier is ze, ziet er schattig uit in haar eigen mand voor huisdieren.

Ripley daarentegen is een klein hondje, en ze vond de rieten mand erg groot - dus ze was bang. Maar de Axiom Dual Function Premium Pet Bike Basket heeft een korte riem en een veerbelaste bovenkooi die extra veiligheid toevoegt. Ripley is er heel veilig in, omdat ze zich nauwelijks kan bewegen. Dit lijkt haar een zelfverzekerd en veilig gevoel te geven.

En natuurlijk weten we dat ze veilig is, want deze mand voor huisdieren wordt gemonteerd met een snelle en gemakkelijke maar zeer solide veerbelaste bevestiging aan de onderkant (en hij heeft ook een veiligheidsriem). Een van de handigste manieren om een grote hond tijdens een rit te vervoeren, is om een fietslading te gebruiken. U kent het misschien omdat het kinderen of andere mensen vervoert, zoals we allemaal weten. Ze zijn echter ook geschikt voor uw honden.

Begin langzaam om te wennen aan het nieuwe (en wiebelende) gewicht op je fiets, maar zolang je hond redelijk kalm is, zou fietsen met een kleine hond op je frame geen probleem moeten zijn. Vergeet het beeld van het hondje in de mand; tegenwoordig zijn er rij- en hardloopopties voor iedereen, zelfs de grootste Duitse Denen. Fietsen met uw hond kan een ongelooflijk leuke en lonende activiteit zijn, zolang het maar wordt gedaan met de veiligheid van zowel hond als ruiter in gedachten. Een van de meest voor de hand liggende voordelen van fietsen met uw hond is de hoeveelheid lichaamsbeweging die het biedt, niet alleen u, maar ook uw huisdier.

Wanneer je fietst met je hond die naast je rent, fiets dan langzaam totdat je een begrip van je huisdier ontwikkelt, en vice versa. Als dit de eerste keer is dat uw hond met u fietst, neem dan de tijd om hem vertrouwd te maken met de fiets om ervoor te zorgen dat hij niet geschrokken raakt tijdens de rit. Railers met techniek gericht op verhoogde stabiliteit voor honden waardoor ze veilig kunnen opstaan en zich kunnen verplaatsen. De tabel aan het begin van dit bericht geeft het soort mand aan dat geschikt is voor honden van verschillende grootte.

Een kleinere hond kan geweldig rijden in een voor-, zij- of achtergerichte fietsmand, zolang de mand maar goed gewatteerd is en de hond veilig is vastgebonden om vallen of springen te voorkomen. Als je je hond draagt of trekt tijdens je rit, of hem naast je laat lopen, zorg er dan voor dat je fiets de taak aankan. Als uw hond zich hier prettig bij voelt, overweeg dan een speciale fietsriem om het proces voor u beiden gemakkelijker en veiliger te maken. Met deze speciale fietskabels, die rechtstreeks aan het frame van uw fiets worden bevestigd, kunt u beide handen op de fiets houden en uw hond ook op veilige afstand van de wielen houden terwijl u in beweging bent.

Ze zeggen dat je een oude hond geen nieuwe trucs kunt leren, maar met de juiste motivatie kun je elke hond zeker een nieuwe manier leren om door de stad te reizen. Dus als je meer tijd met je hond wilt doorbrengen, kan samen een fietstocht maken een geweldige plek zijn om te beginnen. Persoonlijk zou ik mijn hond graag zien als ik aan het rijden ben, maar als je hondenvriend voldoende getraind is om stil te zitten, kun je het voorbeeld van deze man in Bretagne, Frankrijk volgen en een mand proberen die op het achterrek van de fiets is geplaatst. .

Leave a Comment

All fileds with * are required