Hoe reis je met een hond op de fiets?

Een lichaamsharnas, zoals die Rye hier draagt, wordt aanbevolen om met je hond te fietsen, Handsfree fietsriemen, zoals de Walky Dog Plus die George gebruikt, zijn een geweldige manier om met grotere honden te fietsen, Kleinere honden, zoals de poedle Girlie van mijn moeder, kunnen tijdens een fietstocht comfortabel in een mand zitten. Laat uw hond causaal kennismaken met de aanhangwagen.

Hoe reis je met een hond op de fiets?

Een lichaamsharnas, zoals die Rye hier draagt, wordt aanbevolen om met je hond te fietsen, Handsfree fietsriemen, zoals de Walky Dog Plus die George gebruikt, zijn een geweldige manier om met grotere honden te fietsen, Kleinere honden, zoals de poedle Girlie van mijn moeder, kunnen tijdens een fietstocht comfortabel in een mand zitten. Laat uw hond causaal kennismaken met de aanhangwagen. Begin met regelmatig wandelen naast de fiets en aanhanger terwijl de trailer aan je fiets is bevestigd. Geleidelijk aan het gebruik van uw hond aan de aanhangwagen.

Dit maakt het een veilige ruimte voor je pup en zorgt ervoor dat je hond comfortabel zit. Afhankelijk van de lengte van je fietstocht zijn er essentiële items die je voor je hond mee moet nemen. Naast voor de hand liggende items zoals haar bed, riem, eten en reiswaterschaal, hebben we ook een koelvest bij ons dat helpt om de temperatuur van uw hond op warme dagen te regelen. Een hardloopriem met een korte veerriem is geweldig voor als Sora naast ons rent en Sora's toiletartikelen zijn onder meer een Furminator, haar tandenborstel, tandpasta en biergist.

Onthoud dat padding de sleutel is voor het comfort en de veiligheid van uw hond. Mira zit thuis in haar mand en blijft er zonder klachten in, zo erg zelfs dat ze vaak in slaap valt als ik haar verlaat en de fiets tegen een muur buiten een winkel leunde. Als uw hond zich aan de kleinere kant bevindt, kan een gewatteerde mand gemonteerd op een standaard voor- of achterrek een goede optie voor u zijn. De hoogte van een fietsmand kan ook helpen om uw hond te beschermen tegen gevaren zoals agressieve honden.

Bovendien is het gemakkelijk om ze te bereiken als dat nodig is tijdens het rijden. Net als het opbouwen van uithoudingsvermogen, zal uw hond moeten werken tot lange afstanden met hogere snelheden. Begin langzaam om te wennen aan het nieuwe (en wiebelende) gewicht op je fiets, maar zolang je hond redelijk kalm is, zou fietsen met een kleine hond op je frame geen probleem moeten zijn. Er zijn tal van producten die zijn ontworpen om mensen te helpen fietsen met hun honden, waaronder harnassen, bungee-riemen en hulpstukken die helpen voorkomen dat de riem in de wielen blijft steken.

Als je deze fase eenmaal onder de knie hebt, begin je met korte trips totdat je het uithoudingsvermogen en de grenzen van je hond beter begrijpt. Veel aanhangwagens zijn niet ontworpen voor levende ladingen of hoge snelheden (40km+), dus het is essentieel om de keuze te maken die het beste is voor u en voor uw hond. Houd de gezellige opstelling van de trailer, bekleed met het bed en speelgoed, en begin langzaam door simpelweg ritten te maken met je hond rond het blok. Dit is uw kans om hen te laten zien dat honden goed opgevoede wezens kunnen zijn en in het gezelschap van mensen kunnen leven.

Hondenvoer van hoge kwaliteit dat weinig vulstoffen bevat, zal waarschijnlijk ook meer voedingsstoffen bevatten en zorgen voor een gelukkiger, gezondere metgezel in de loop van een tour. Wanneer je fietst met je hond die naast je rent, fiets dan langzaam totdat je een begrip van je huisdier ontwikkelt, en vice versa. Lixada maakt een fietsmand geschikt voor kleine honden en zelfs katten tot 22 pond die aan je stuur wordt bevestigd, terwijl Buddyrider een hondenspecifiek fietsstoeltje is dat je hond een stoel op de eerste rij op het stuur geeft. De Schwinn Rascal Pet Trailer is een geweldige optie om met honden te fietsen tijdens langere reizen of voor pups die onderweg wat rust nodig hebben.

Er moet aandacht worden besteed aan de riem om verstrikking met het achterwiel te voorkomen terwijl de hond in de aanhangwagen zit.

Leave a Comment

All fileds with * are required