Hoe draag je een grote hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren.

Hoe draag je een grote hond op de fiets?

Hoe u uw huisdier op de juiste manier op de fiets kunt dragenFietsvracht. Dit is de eenvoudigste manier om andere wezens te vervoeren. Het slepen van een wagen achter je achterwiel is een populaire manier om je kinderen erbij te betrekken. Met de rest van je huishouden.

Een van de handigste manieren om een grote hond tijdens een rit te vervoeren, is om een fietslading te gebruiken. U kent het misschien omdat het kinderen of andere mensen vervoert, zoals we allemaal weten. Ze zijn echter ook geschikt voor uw honden. Ik had een grote herdershond die ik ronddroeg in een InStep 2-zits fietskar voor kinderen.

Plaats een hondenmand boven de stoelen en laat ze er dan in springen. Als ze er niet in springen, kun je ze erin plaatsen en ze dan een paar keer laten springen. Als ze eenmaal zien dat het niet zo moeilijk is om eruit te komen, zullen ze niet zo verlegen zijn om binnen te komen. Ik gebruikte de clips voor de veiligheidsgordels van het kind om aan het harnas van de hond te klemmen (gebruik niet alleen een halsband) zodat ze niet ver genoeg naar voren konden komen om hun benen eruit te krijgen.

Ik ontdekte dat op de harde manier toen ik opsteeg en de voorkant van de hond voor de trailer rende terwijl de achterkant van de hond in de trailer zat. De achterpoten van uw hond op het frame van de fiets leggen en hem vastzetten aan het stuur is nog een — riskante — manier om met hem mee te reizen. Deze hond bij Critical Mass Buenos Aires hield van de stijl en bracht de hele middag door in de positie zonder zijn eigenaar problemen te bezorgen. Deze hondendrager werkt met fietsen en als rugzak.

Geschikt voor huisdieren tot 20 pond, het is ontworpen met een gaasvenster aan de voorkant om de luchtstroom te bevorderen en een gaasvak aan elke kant om een riem, lekkernijen of andere kleine voorwerpen op te bergen. Deze stevige hondendrager voor fietsen is opvouwbaar, waterdicht en wordt geleverd in vier patronen. Versterkt met een aluminium frame, kan het een hond tot 11 pond bevatten. De mand gaat gemakkelijk op en van je fiets en kan als drager worden gebruikt wanneer je aankomt op je bestemming.

Voor honden tot 11 pond kan deze kleine drager ook dienst doen als fietsmand. Voor grote honden bieden aanhangwagens uw huisdier ruimte en comfort. Kies er een met een stevige, verwijderbare vloer voor gemakkelijke reiniging en een soepele rit, plus gaasramen voor maximale luchtstroom voor uw hond, zoals de Tail Wagon van Burley. Voor wie op zoek is naar het gemak van een aanhangwagen maar voor kleinere honden, heeft Dutch Dog Designs een minitrailer die een ideale oplossing is.

Sterke, energieke honden met het uithoudingsvermogen om langere tijd te lopen, rennen en spelen, zijn perfecte kandidaten om mee te gaan op je fietstocht. Als uw hond zich hier prettig bij voelt, overweeg dan een speciale fietsriem om het proces voor u beiden gemakkelijker en veiliger te maken. Als je erover nadenkt om met je hond te fietsen en te leren over de beste tools om te helpen bij het proces, zie hieronder voor antwoorden op enkele van je grootste vragen en adviezen over alles wat met honden en fietsen te maken heeft. Waterbestendig en versterkt met een stalen frame, past deze hondendrager voor fietsen aan de achterkant van je tweewieler zodat je je buddy mee kunt nemen op een leuke rit.

Bakfietsen met langere staarten zijn perfect om grote achtermanden op te bevestigen, en zijn glad genoeg om hem vast te laten zitten, zelfs voor die reizen waarbij uw hond niet mee kan rijden. Een van de meest voor de hand liggende voordelen van fietsen met uw hond is de hoeveelheid lichaamsbeweging die het biedt, niet alleen u, maar ook uw huisdier. Lixada maakt een fietsmand geschikt voor kleine honden en zelfs katten tot 22 pond die aan je stuur wordt bevestigd, terwijl Buddyrider een hondenspecifiek fietszitje is dat je hond een stoel op de eerste rij op het stuur geeft. Als je een energiezuinige, schichtige of weerbarstige hond hebt die gewond kan raken of gewoon niet zou genieten van het proces van naast je rennen, is het misschien niet het beste idee om je hond mee te nemen op je volgende fietstocht.

Ik weet niet zeker of dit echt mogelijk is voor de meeste honden - of in elk gebied met veel verkeer - maar deze fietser in Nice, Frankrijk slaagde erin zijn hond op zijn rug te dragen. Het is een goede optie als uw hond niet van de opsluiting van een traditionele huisdierrugzak houdt (en volgens sommige recensenten een geweldige optie om met uw hond te dansen). Met deze speciale fietskabels, die rechtstreeks aan het frame van uw fiets worden bevestigd, kunt u beide handen op de fiets houden en uw hond ook op veilige afstand van de wielen houden terwijl u in beweging bent. Voor kleine honden zijn er voldoende fietsmanden beschikbaar die aan het stuur of de achterkant van de fiets worden bevestigd.

Dus als u het reizen met uw hond een beetje gemakkelijker en handiger wilt maken, is investeren in een draagrugzak een goed idee. .

Leave a Comment

All fileds with * are required